När jag fick hjälp med min husgrund

God dag vänner. Förra veckan var veckan som mitt efterlängtade hus i Sverige blev klart och efter att ha bott i Norge och bloggat på Norska så ska jag nu flytta till Sverige och börja blogga igen på Svenska, hoppas mina norska läsare fortfarande förstår vad jag skriver om. Detta med att bygga hus, det finns mycket som man inte tänker på som behövs göras, som husgrunden som Mälardalens Betong Entreprenad i Nyköping hjälpte till med. Som sagt arbetar de ständigt med betong i Nyköping med omnejd och de hjälpte mig att lägga en husgrund som jag inte hade någon aning om att det behövde göras ens. Det är tur att det finns personer som är så snälla som hjälper en tant som mig. Eller jag är väl inte riktigt en tant än men jag börjar ändå närma mig 60 års åldern och det var därför jag flyttar tillbaka till Sverige, för jag har fått barnbarn här och jag saknar även mina barn.

I alla fall fick jag hjälp med betong i Nyköping för min husgrund och jag blev väldigt nöjd. Jag har egentligen ingen aning om hur det ska se ut, men min son som är bra på sådant sa att Mälardalens Betong Entreprenad hade gjort ett utmärkt jobb med husgrunden då den var slät och fin. Efter detta byggdes huset klart och sedan var det dags för golven. Eftersom jag har en källare och inte är så sugen på att ha trägolv där nere fick Mälardalens Betong Entreprenad hjälpa mig igen med betong till golvet så att det skulle bli bra nere i källaren. Snälla som de är så löste det golvet där också och det blev glansigt och fint och jag är hur nöjd som helst. Jag rekommenderar Mälardalens Betong Entreprenad för er som behöver hjälp med betong i Nyköping eftersom de är riktigt duktiga och att det även har riktigt vänlig personal.